För föräldrar – Snowcamp Stockholm

Grattis! Du är på väg att låta ditt barn få en fantastisk upplevelse! Vi på Snowcamp har ett härligt jobb som får möjligheten att se lyckan när barn och ungdomar, erfarna och nybörjare, tjejer och killar får utöva sin favoritsport på ett stort, professionellt och säkert ställe. Här utvecklas man, har sjukt kul och hittar nya vänner!

Snowcamps honnörsord är gemenskap, glädje, utveckling och säkerhet. På de fyra orden bygger vi hela vår verksamhet och det genomsyrar allt vi gör. Här råder totalförbud mot alkohol, tobak och andra former av droger. Skulle detta mot förmodan ändå brukas ringer vi anhöriga direkt och deltagaren skickas hem på egen bekostnad.

Bra att ha med sig till Snowcamp dagscamp

Glatt humör! Ombyte, vi håller på med idrott och det kommer att bli svettigt. Kläder för att klara vara ute. Fickpengar om man vill köpa något i vår kiosk.

Program för dagarna

Mycket kul ska hinnas med under campet och ingen dag är den andra lik. Men här nedan följer ett försök till en grovplanering av en campdag på Snowcamp PopUp:
09:00 Hej och välkommen (uppvärmning)
09:30 Första studspasset (mål, gruppindeling och plan för dagen/dagarna)
12:00 Lunch
12:45 Pass nr 2
13:30 Fika
14:30 Sumering av dagen
15:00 Tack och hej!

Försäkring

Alla som har genomgått introduktion/säkerhetsgenomgång av vår personal och betalt in camp/hopp-pass avgift för tillfället är försäkrade via Dalarnas Försäkringsbolag