FAQ Snowcamp PopUp (Nacka)

—  Vem får komma på camp (dagsläger) till Snowcamp PopUp?
-Alla tjejer och killar som är födda 2011 eller tidigare. Åldersindelning sker på plats.

— Vad kostar det att vara med på camp?
– 1-dags camp = 795:- (inkl. instruktör, lunch och massor av skoj)
– 2 dags camp = 1195:- (inkl. instruktör, lunch och dubbelt så mycket skoj)

— Vad kostar det att vara med på ett hopp-pass?
– Under 8 år 100:-
– Över 8 år 200:-
– Familjeerbjudande 500:- (max tre barn och två vuxna)

–Rabatt??
– Yes, vi har ett kort för er som vill vara här mycket. 200:- för tillfälle nr 1, 150:- för tillfälle nr 2 och därefter 100:-/pass. 

–  Vem får vara med på Hopp-pass (2 timmar) på Snowcamp PopUp?
-Alla tjejer och killar som är mellan 3-103 år.
 
— Hur duktig måste man vara?
-Inte alls, faktiskt. Vi har deltagare som aldrig tidigare har studsat, och dem som tillhör Sverige-eliten. Alla är välkomna!
 
— Vad ingår i ett camp?
-Det ingår alltid instruktörer, mat och samtliga aktiviteter. Det som inte ingår är om man vill köpa något i vår kiosk. Te.x dricka, godis eller några promotion prylar (t-shirt, hoodies, stickers m.m..)
 
— Går det att byta tid på redan gjord bokning?
-Så länge det finns platser lediga på det pass ni önskar byta till är det ok. Skicka ett mail till info@snowcamp.se. Uppge namn och vilket pass ni idag är inbokade på och vilket ni önskar byta till. När bytet är gjort får ni en ny bokningsbekräftelse som ersätter den tidigare
 
— Hur många instruktörer är det på ett camp?
-På varje 10 deltagare är det minst 1 instruktör + att det alltid finns en ansvarig på plats. Räkneexempel: om det är 40 deltagare kommer det att vara 4 instruktörer och en ansvarig. Utöver instruktörer har vi ofta gästcocher som är hos oss och hjälper till, tränar och inspirerar våra deltagare
 
— Arrangerar ni boende på Snowcamp PopUP?
-Tyvärr inte. Önskar ni åka på övernattningscamp rekomenderar vi Snowcamp i Säfsen

— Försäkring?
-Alla som är deltagare på ett camp/hopp-pass är försäkrade via Dalarnas Försäkringsbolag när man har betalat avgiften och genomfört säkerhetsgenomgången
 
— Vad kan vi som inte är på camp göra medans passet/campet pågår?
-Här finns det hur mycket som helst att göra! Paddel på courtone.se (http://www.court1.se), spring i skogen precis utanför knuten, skatebowls, handla i Ormingecentrum. Vi tar hand om barnen. Lämna gärna ett telefonnummer om ni väljer att åka iväg. 
 
— Vad händer om man blir sjuk eller skadar sig innan campet?
-Om avbokning sker 30 dagar innan planerad aktivitet 100 % tillbaka. Mindre än 30 dagar inga pengar tillbaka. Mot uppvisande av läkarintyg betalas hela campavgiften tillbaka alternativt komma på ett camp senare.
 
— Vad händer om man blir sjuk eller skadar sig under campet?
-Det är jättetråkigt när det händer. Men ibland är olyckan framme. Deltagaren erbjudas plats på ett framtida camp med motsvarande antal dagar som hon/han inte är kvar på Snowcamp. Vi betalar inte tillbaka några pengar. 
 
— Har ni fler funderingar?
-Hör av er till info@snowcamp.se eller slå en pling till Andreas på 070-6979337