Det här gör vi i på Snowcamp PopUp, Stockholm (Nacka)

Snowcamp PopUp är en mobil trampolinhall med dom bästa studsmattorna som går att få tag på. Alla våra mattor är levererade av Eurotramp. Samma företag levererar mattor till VM och OS. I sommar kommer vi att vara i Saltsjö-Boo Rackethall i 8 veckor (15/6-14/8). Passa på och kom och lär dig hoppa studmatta på riktigt med duktiga och inspirerande instruktörer, på proffesionella studsmattor.

Detta finns på Snowcamp PopUP

Studsmattor

9 professionella studsmattor levererade från Eurotramp. 8 st 7×14 fot. Samma mått och funktion som de man hoppar VM och OS på. 

Freestyle Fivesquare

Matta nr 9. WOW!! Den här är häftig och måste upplevas på plats! Eurotramp har byggt sin fösta supertramp, självklart ingår den i vår PopUp

Fik/Café

Här finns möjlighet att fylla på med energi. Godis, dricka och lite fina Snowcamp prylar finns att köpa. Bla t-shirts och stickers.

Crashbag

Detta är en uppblåsbar landningskudde som gör att inlärningen av nya trick förenklas och träning blir säker. Vår crashbag är levererad av BagJump, ledaren på marknaden för tillverkning av upplåsbara landningssäckar för actionsport.